Trevliga saker att uppleva när du bor på Hostel

Hostel har ett oförtjänt dåligt rykte av många. Det är faktiskt en väldigt trevlig upplevelse och flera punkter om att hostel är små, tråkiga och skitiga stämmer för det mesta inte. Hostel är perfekt att boka in när du vill ha mer pengar över för lite trevliga aktiviteter istället. 

Hotell kan vara dyrt och framförallt om du ska sova borta en längre tid så är inte alltid hotell aktuellt. Så nästa gång du ska boka konferens i Kiruna eller semestra med familjen, kika på hur utbudet av hostel ser ut i området!

Naturen nära till hands

Fördelen med många hostel i Sverige är att de ofta ligger lite i utkanten av staden. Du kan dra ner kostnaden för boendet, samtidigt som du också har närmare till naturen. Perfekt för dig som gillar att cykla, vandra eller upptäcka mer av skogen. Så ta med en karta på området och rita upp lite trevliga stigar och promenader som du kan gå. Det finns mycket att upptäcka och passar både dig som reser med vänner, familjen eller dina barn.

Mer pengar till god mat

Alla har lite olika prioriteringar när man reser. Vissa föredrar att bo riktigt fint, andra uppskattar att istället lägga en större summa på maten. Om du är en av dem som gillar att testa nya restauranger och barer så är också hostel ett mycket bra val. Du kommer helt enkelt kunna utöka din matkassa och testa ännu fler fantastiska rätter. Kanske lyxa till det med trerätters på någon trevlig krog?