Charmen med hostel

Du får en helt annan upplevelse som resenär när du bor på hostel istället för på något lyxigt hotell. Atmosfären hos oss är personlig och jordnära – vi engagerar oss i våra besökare precis som om de vore våra gamla vänner! Och det är något du kan uppleva på de flesta hostel runt om i Sverige. Det är det vi kallar för sann hostelkultur. Vår personal hjälper gärna till men de umgås också gärna! Vi har ett utbud av sällskapsspel och utomhusspel som krocket och kubb som alla spelar tillsammans.

Som hostel erbjuder vi så klart ett gemensamt kök och då kan man laga mat med andra besökare och kombinera sina ingredienser och idéer för att laga något riktigt smakrikt tillsammans. Det är upp till var och en att umgås med andra eller att hålla sig lite mer för sig själva om man vill. Här har vi gott om plats för alla typer av personligheter.

Promenadstråken runt omkring vårt hostel är perfekt för både promenader, löprundor och cykelturer – vilket man inte kan säga om hotell i Stockholm. Låna våra cyklar helt gratis om ni vill upptäcka omnejderna, så länge ni har på er cykelhjälmar. Efter ett par nätter hos oss har ni säkert gjort nya bekantskaper med andra som bor är och vem vet, ni kanske träffar nya vänner för livet. Det här är en stressfri zon där alla slappnar av och har det bra tillsammans, vilket gör att man öppnar upp och det är då man brukar träffa nya kompisar. Det är charmen med hostel.