Fira hösten med oss

Det är underbart att bo på hostel under hösten när löven skiftar färg och hela naturen står i brand. Hos oss kan du välja om du vill sova i en sovsal eller om du och familjen vill ha ett rum för er själva. En av de bästa sakerna med att bo på hostel är så klart att det är billigt, och det gäller även när du bor med oss på Pensionat Lantgården! Fira hösten med oss och njut av vacker natur.

Frukost ingår inte i priset utan istället har du tillgång till köket där ni kan laga er egen frukost helt utan extra kostnad. Där finner du matberedare, kaffebryggare och vattenkokare plus andra viktiga kökstillbehör, såsom brödrost och mikrovågsugn. När man lagar maten själv blir det alltid mycket billigare och det gör också att ni kan äta när ni vill under dagens gång. VI har också en Muurikka stekhåll i trädgården.

När du bor med oss får du dela badrum med våra andra gäster, men det brukar inte vara några problem alls. Det finns alltid gott om varmt vatten och vi har en skön dusch med bra tryck! Om ni vill värma er med en varm dusch när ni kommer hem från en lång skogspromenad så kan ni alltid göra det.

Låt oss gärna veta i förväg om ni har några specifika önskemål eller frågor. Ni får gärna ta med huden när ni bor hos oss, så länge ni låter oss veta i förväg så vi kan se till att det vi inte har några hundallergiker här.