Gör din egen lyxfrukost

Trots att du bor på ett hostel så finns det möjlighet för dig att äta en riktigt god och lyxig frukost, du vet en sån där frukost som man kan få på ett hotell eller som man kan se på Instagram. Det kan krävas lite jobb att ordna det, men det går bara du vill det. Då kan du också njuta av en god frukost ute i solen och lägga upp en bild av din måltid på Instagram så att dina följare kan bli lite avundsjuka. 

Allt detta trots att du bor på ett hostel som, vanligtvis inte är lika så glamoröst och lyxigt som ett hotell? Ja, det är fullt möjligt. Du kan också njuta av att äta en näringsrik och god smoothie bowl med alla möjliga toppings och tillbehör som tillför ännu mer smak. Om det är just smoothies du vill göra så kan du klicka här (länk) och hitta massa goda recept. 

Våga fråga

Det kan bero på vilket hostel du bor på – men i de allra flesta fall så finns det möjlighet till att göra en lyxig frukost. Du kan fråga de som jobbar på det hostel du bor på om vad just de erbjuder. Annars finns det ju såklart möjligheten att äta frukost någon annanstans. Till exempel på ett café i närheten.