Plocka dina egna ekologiska grönsaker

Om du är hälsomedveten och tycker om god mat då kan vi tipsa om vår lilla odling av ekologiska grönsaker, frukter, örter och bär. Visst är det skönt att kunna köpa allt i matbutiken till vardags, men när du kommer till vår vackra lantgård får du njuta av våra egna ekologiska grönsaker och örter som växer i trädgården.

Kom och plocka morötter, potatis, persilja, rödbetor och squash om du vill, för att minnas vart maten på bordet faktiskt kommer ifrån. Stadslivet gör att vi tappar kontakten till naturen och den naturliga cykeln från frö till grönsak, från trädgård till tallrik. Det är något väldigt speciellt att väcka liv i den förståelsen, eftersom det är grunden till livet självt. Vem vet, du kanske blir inspirerad till att odla några örter hemma i ditt eget kök? Det tar ingen tid alls och det smakar alltid bättre när man har odlat det själv!

Hos oss är köket öppet för alla våra besökare – det är inte som när man är på hotell i Sunne – så ni får laga precis vad ni vill och känna er som hemma här i stugan. Vissa gäster ägnar hellre dagen åt att bara slappna av och om man vill njuta av vin och ostkex istället för att laga mat så får man absolut göra det. Här är det ert välmående som är nummer ett! Hängmattan väntar på dig – boka din vistelse nu för att ladda batterierna och ha en skön helg.